Acest apartament cu o cameră pentru chirie zilnică se află în centrul oraşului Chişinău, la intersecţia străzilor Ismail şi a principalei artere a capitalei – Ştefan cel Mare, la o distanţă de doar 20 de minute cu automobilul de aeroport. În urma recentei reconstrucţii, apartamentul are practic două camere. Este foarte apreciat de clienţii noştripermanenţi şi desigur va fi şi pe placul dumneavoastră.

Puteţi lua în chirie zilnică acest apartament în Chişinău pentru una, două sau trei persoane – datorită reconstrucţiei ele pot fi cazate aici în confort. Reparaţia este îndeplinită în stil european. Iluminarea diferenţiată şi un design original vă oferă o ambianţă calmă şi plăcută.

Apartment in ChisinauOur apartments are always clean and neat. You will be pleased to come back to us!

Aici găsiţi absolut tot ce este necesar unei persoane contemporane pentru un trai decent – de la încălzire autonomă şi climatizoare pînă la veselă mereu impecabil curată şi ştergare proaspăt călcate, precum şi multe alte facilităţi. Desigur avem internet Wi-Fi rapid şi gratuit, televizor LCD cu peste 100 de posturi TV, cuptor cu microunde şi toată tehnica de uz casnic. Dacă veţi avea nevoie de ceva deosebit  – vă aducem în doar 15 minute, nu vă îndoiţi de acest lucru. Cu siguranţă veţi îndrăgi cafeneaua comodă Pizzamania cu o terasă verde, situată la doar 20 de metri de casă.

Dacă aveţi nevoie de chirie Chişinău este un loc mai mult decît potrivit. Dar fiţi siguri, că puţini sînt în stare să vă ofere asemenea facilităţi, la un preţ rezonabil precum găsiţi la noi. Închiriaţi apartamentele noastre şi veţi înţelege de ce la noi toţi revin!

Vă reamintimcă absolut toate apartamentele noastre, prezentate pe apartment.md, sînt situate la 1-2 minute unul de altul, unele în acelaşi bloc locativ. Puteţi alege pe loc acel apartament care v-a plăcut cel mai mult.

Numărul de locuri: 1-3

Etaj: 3

Adresa: strada Ismail 86.

Euroreparaţie: Da

Internet: Wi-Fi cu viteză de 100 mbit/sec (gratuit)

Climatizor vară-iarnă: Da

Cuptor cu microunde: Este

Televiziune prin cablu: Mai mult de 100 de posturi de televiziune în diverse limbi.

Veselă: Este absolut totul

Preţul: 25 euro pe zi (de la 8 zile în sus – reducere 10%).

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

Dacă nu aveţi propriile apartamente chirie Chisinau vă oferă.  Fără intermediari şi la un preţ accesibil vă propunem apartmanet cu o cameră în centrul Chişinăului ID o19.