Prezzo: 55€ al giorno

Apartment ID: 062

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-6 persoane

2 camere
+ living room

2 paturi
+ 1 canapea

Apartament de lux cu 3 camere pentru chirie zilnică în Chişinău, în sectorul Centru cu o suprafaţă de 85 m2. Apartamentul cu un design modern şi o planimetrie individuală deţine trei climatizoare, trei televizoare, Internet Wi-Fi gratuit. În fiecare cameră este cîte un grup sanitar, iar în sufragerie un WC separat. Imobilul este amplasat într-un bloc locativ nou, la scurtă distanţă de intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Ismail. Curtea este îngrădită, este accesibilă o zonă de parcare dotată cu supraveghere video, deasemenea camere de supraveghere sînt instalate şi în scara blocului. De la fereastră se poate vedea un teren mare de joc pentru copii.

Veţi avea plăcere să vă odihniţi cu prietenii sau colegii pe canapele şi fotolii din piele în enorma noastră cameră de zi, cu tejghea de bar.  În apartamentele noastre, timpul liber va deveni mai plăcut datorită televiziunii prin satelit, care vă oferă o varietate de peste 1000 de posturi TV.

În acest apartament de închiriat pe zi sînt de toate pentru un trai confortabil a unui grup de pînă la 6 persoane, începînd cu maşina de spălat şi cuptorul cu microunde şi încheind cu altă tehnică de uz casnic şi prosoape mereu proaspete.

Chisinau 3 room aparment Acest apartament de lux neapărat vă va impresiona. Vă aşteptăm!

Numărul camerelor: 3

Numărul de locuri: 1-6

Adresa: un bloc locativ nou pe strada Anestiadi 8 (mai jos de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Etaj: 9

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Este, 3 la număr

Grupuri sanitare: 2

WC: 3

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-Fi gratuit (100 mbit/sec).

Maşină de spălat: Este

Cuptor cu microunde: Este

TV: 3 televizoare, televiziune prin satelit.

Veselă: Este absolut totul.

Despre posibilitatea transportului de la aeroport concretizaţi din timp.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

Vă pare cam scump? Avem un apartament în Chişinău cu 2 camere pentru chirie zilnică ID 64 la preţul de doar 40 euro pe diurnă.