Apartamente în chirie în Chişinau pe termen scurt

Aici puteţi găsi apartamente în chirie în Chişinău pe termen scurt fără intermediari. Citiţi opinii veridice ale oaspeţilor, priviţi poze și alegeţi unul dintre cele 10 apartamente în Chişinau care ne aparțin.  contactaţi gazdele, adică pe noi! Răspundem operativ în chat-ul online sau la telefon.

Arenda apartamentelor în Chișinău pe Apartment.md: avantajele

clock-120

Check-in devreme și check-out tîrziu absolut gratis

Nu vă cerem să faceți check-in la 14:00 și check-out pînă la 12:00. Dacă nu avem alți clienți, vă puteți caza mai devreme sau părăsi apartamentul mai tîrziu – gratis.

key-120

Rezervarea fără achitări prealabile

Vom rezerva un apartament pentru dumneavoastră fără a vă cere o plată în prealabil. Vă rugăm doar să ne anunțați dacă intervin schimbări.

otzivi-120

Opinii veridice ale clienților

În rubrica «Guestbook» puteți citi părerile veridice ale clienților noștri.

wi-fi-120

Wi-Fi în toate apartamentele

Acces stabil la Internet cu viteza de pînă la 100 mbs gratis în toate apartamentele.

pig-120

Fără intermediari

Închiriind apartamentele noastre, nu plătiți un surplus de la 20 la 80% intermediarilor. Sîntem noi stăpînii apartamentelor, iar voi nu suportați cheltuieli în plus.

docs-120

Acte pentru contabilitate

Dacă sînteți într-o deplasare de serviciu, vă putem oferi actele necesare pentru compensarea cheltuielilor.

Vă veţi convinge neapărat dacă veţi compara preţurile noastre la chiria apartamentelor în centrul Chişinăului cu cele de pe alte site-uri de profil. Şi asta din motiv că noi dăm în chirie zilnică doar propriile apartamente, în timp ce ofertele venite din partea companiilor asemănătoare implică un mediator sau o agenţie ipotecară, care la rîndul lor încasează un comision de la 25% la 80%.

Intermediarii încasează un comision de la 25 la 80% pentru serviciile lor. La noi închiriaţi apartamente fără intermediari şi fără plăţi suplimentare!

Vă oferim la alegere 10 apartamente proprii pentru chirie zilnică în centrul Chişinăului pentru orice gust şi posibilităţi financiare. Toate apartamentele noastre – cu euroreparaţie de ultimă oră, dispun de toate cele necesare pentru un trai confortabil, inclusiv veselă şi ştergare proaspăt spălate şi călcate. Apartamentele noastre sînt dotate cu încălzire autonomă, climatizoare vară-iarnă, Wi-FI gratuit, televiziune prin cablu în diverse limbi, toată tehnica de uz casnic.

Nu din auzite cunoaştem despre invadarea pieţii de către apartamente murdare, în care traiul este neplăcut. Nu vă faceţi griji – apartamentele noastre sînt curate şi confortabile, cu lenjerie de pat mereu proaspătă, ştergare călcate şi veselă impecabil de curată! Fiindcă aceasta este pîinea noastră şi ne dorim să reveniţi la noi.

Un detaliu curios. Toate cele 10 apartamente ale noastre sînt situate la un minut distanţă unul de altul, unele dintre ele sînt în acelaşi bloc locativ sau chiar pe aceeaşi scară. Deci, făcînd deplasarea cu prietenii sau fiind o familie numeroasă, puteţi locui aproape unii de alţii, lucru care înlătură multe, deşi neînsemnate, incomodităţi. Mai mult, veţi avea ocazia să vedeţi pe viu toate apartamentele libere şi să îl alegeţi pe cel care v-a plăcut cel mai mult.

apartment.md activează pe piaţa chiriei apartamentelor pe zi în Chişinău fără intermediari din anul 2003. Ne mîndrim că oaspeţii noştri, închiriind apartamentele noastre o dată, revin neapărat şi ne recomandă prietenilor!

Patru motive serioase pentru a închiria un apartament pe zi în Chişinău şi nu un număr în hotel:

- Preţul. Dacă închiriaţi locuinţa pentru mai multe zile, economisiţi o sumă considerabilă de bani.

- Check-in devreme și check-out tîrziu gratuit. În oricare hotel achitați pentru fiecare oră suplimentară de cazare. La Apartment.md vă puteți caza în apartamente de dimineață devreme și puteți pleca seara tîrziu – și o puteți face absolut gratuit (dacă locuința dată nu este rezervată deja de alți clienți). Oaspeții noștri apreciază mult această oportunitate și revin la noi iar și iar.

- Confortul casnic. Într-un apartament bun veţi simţi atmosfera de acasă.

- Alimentaţia.Puteţi găti singuri ce doriţi şi cînd doriţi. Şi nu trebuie setată alarma pentru a reuşi la dejunul de la restaurantul hotelului sau să vă grăbiţi din oraş pentru a lua cina.

Apartamente în chirie în Chişinau noastre din centrul Chişinăului se află alături de aşa locaţii precum:  Centrul Canadian de Vize (str. Ciuflea 36/1), hotel Flowers (Best Western), UNIC, centrele comerciale GrandHall, BabyHall, Atrium, MallDova, clădirea Moldtelecom. Apartamentele noastre sunt situate lângă stomatologia Smile Dent, care atrage oaspeți din toată Europa, ceea ce este foarte convenabil pentru pacienți.