Preț: 30€/noapte
Apartment ID: 160

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-4 persoane

1 cameră
+ studio

2 paturi

Cei care vor închiria acest apartament cu o cameră în centrul oraşului Chişinău, la intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare– vor avea mare noroc. Pentru că datorită reamenajării în timpul ultimei euroreparaţii, apartamentul a fost practic lărgit pînă la două camere.

Într-un apartament cu o cameră pot fi cazate lejer şi comfortabil pînă la patru persoane. Iarna şi în intersezon locatarii pot beneficia de încălzire autonomă, iar vara de climatizor. Nu vă puteţi lipsi de internet? Vă oferim absolut gratuit Wi-Fi rapid (pînă la 20 mbit/sec). Deasemenea la dispoziţia dumneavoastră stă toată tehnica de uz casnic necesară, două televizoare (unul dintre care LCD), cuptor cu microunde, mașină de spălat, mobilă nouă, veselă curată şi desigur ştergare proaspete.

Acest apartament cu o cameră de închiriat pe zi are o amplasare foarte avantajoasă în centrul oraşului Chişinău. În nemijlocita apropiere a blocului locativ se află astfel de centre comerciale şi de agrement precum Atrium, Baby Hall, Grand Hall, o multitudine de cafenele, restaurante şi supermarketuri 24/24. La cîteva minute distanţă cu automobilul sînt amplasate centrele comerciale şi de agrement MallDova, Jumbo, Sun City. Vă aflaţi practic în inima capitalei. Chiar lîngă casă se află renumita cafenea Blinoff care vă ofere cele mai gustoase clătite pentru orice preferinţe.

Noi facem tot posibilul pentru ca dumneavoastră să mai reveniţi la noi sau pentru a ne recomanda cunocuţilor!

Numărul camerelor: 1 (reamenajat pînă la două)

Numărul de locuri: 1-4

Etajul: 3

Adresa: str. Ismail, 84

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Da

Încălzire autonomă: Este

Cuptor cu microunde: Este

TV prin cablu: 120 de posturi, diverse limbi

Internet: Wi-Fi rapid (20 mbit/sec)

Maşină de spălat: Da

Veselă: Este absolut totul

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

La cererile de Apartament cu 1 camera în Chişinau propune foarte multe oferte, dar apartamentele noastre pot fi arendate fără intermediari, fără avans şi lasă mereu impresiii dintre cele mai pozitive clienţilor.