Preț: 40€ / noapte
Apartment ID: 030.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-6 persoane

1 cameră
+ living room

2 paturi
+ 1 canapea

Acest apartament cu 2 camere este situat într-un bloc locativ nou în centrul oraşului Chişinău – în nemijlocita apropiere de intersecţia străzii Ismail şi a bulevardului Ştefan cel Mare.

În ciuda amplasării chiar în inima capitalei, în apartament domneşte liniştea şi confortul, deoarece blocul locativ este situat în spatele mai multor clădiri, iar închiriind acest apartament forfota şi gălăgia străzilor nu va ajunge la urechile dumneavoastră nici cu ferestrele deschise. În curtea blocului sînt camere video, parcare închisă, un teren mare de joacă pentru copii.

În acest apartament în chirie în Chisinau se pot caza lejer pînă la şase persoane. În dormitor este un pat spațios, iar în cameră – două canapele mari. Recent în apartament a fost făcută euroreparaţie şi acum vă putem oferi un design interior original şi iluminare diferenţiată. La dispoziţia dumneavoastră stau climatizoare, în bucătărie este toată vesela necesară şi toată tehnica de uz casnic, Internet WI-FI rapid şi gratuit, două televizoare LCD, încălzire autonomă, maşină de spălat, cuptor cu microunde şi multe altele. Ştergarele sînt proaspete şi aromate, iar lenjeria de pat este mereu curată şi călcată. Balconul spațios va fi pe placul iubitorilor de a se relaxa la o ceașcă de cafea sau fumînd o țigară.

Читая квартира к Кишиневе посуточноOur towels are always fresh and flavorful, and bed linen is always clean and ironed.

Numărul camerelor: 2

Numărul de locuri: 1-6

Adresa: strada Anestiadi 8, bloc locativ nou.

Etaj: 9

Climatizor: Este

Încălzire autonomă: Este

Euroreparaţie: Da

Maşină de spălat: Este

Cuptor cu microunde: Este

Veselă: Este absolut totul

Internet: Wi-Fi (pînă la 100 mbps)

Televiziune prin cablu: 125 de posturi de televiziune în diverse limbi.

Întîlnirea la aeroport — la cererea clientului.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

Aveţi nevoie de două apartamente la acelaşi etaj? Apartamentul nostru cu 2 camere în Chişinău ID 031 se află exact la acelaşi etaj.