Preț: 35€/noapte
Apartment ID: 031.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-4 persoane

1 cameră
+ living room

2 paturi

Acest apartament cu două camere este situat într-un bloc locativ nou, în centrul oraşului Chişinău, pe strada Anestiadi. Este în nemijlocita apropiere de principala stradă a capitalei – bulevardul Ştefan cel Mare, în spatele centrului comercial Maraton. Blocul locativ este amplasat în spatele altor clădiri, fapt care nu permite forfotei stradale să vă incomodeze liniştea în perioada închirierii apartamentului. Veţi decide deja după propriul plac dacă veţi dormi noaptea cu climatizorul sau cu ferestrele deschise.

În apartamentul dat cu două camere pentru chirie zilnică pot fi cazate lejer de la 1 la 4 persoane. Locuinţa este dotată cu mobilă modernă, planimetrie individuală, este în urma unei reparaţii în stil european. La fel ca şi în restul apartamentelor noastre, găsiţi aici toată tehnica de uz casnic necesară pentru un trai confortabil, şi anume: climatizoare, două televizoare LCD, încălzire autonomă, un cuptor cu microunde, maşină de spălat, toată vesela necesară şi multe altele. Ştergarele şi albiturile noastre sînt mereu proaspete şi călcate.

Amplasarea blocului locativ are mai multe priorităţi. Alături de casă se găsesc numeroase restaurante, cafenele, bistro, pizzerii, magazine şi supermarketuri, precum şi cele mai cunoscute centre comerciale şi de agrement din capitală. Chiar şi pe jos veţi parcurge distanţa pînă la ele în 5-10 minute.

Confortul casnic şi o curăţenie ideală vor sta la dispoziţia dumneavoastră. Veţi rămîne satisfăcuţi de alegerea făcută!

Camere: 2

Numărul de locuri: 1-4

Adresa: strada Anestiade 8, bloc locativ nou  (intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Etajul: 9

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Da

Internet: Wi-Fi, 100 mbit/s (gratuit).

Încălzire autonomă: Este

Maşină de spalat : Este

Cuptor cu microunde: Este

Veselă: Este absolut totul

TV prin cablu: 120 de posturi, diverse limbi.

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

Pentru doritorii de a închiria apartamente Chişinău oferă numeroase opţiuni. Majoritatea apartamentelor se dau în chirie prin intermediari, care cer de la client un comision de la 25 la 80%.  Dacă aveţi nevoie de un apartament în chirie în Chişinău căutaţi site-uri fără intermediari, precum e al nostru.