Preț: 40€ / noapte
Apartment ID: 36.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-4 persoane

1 cameră
+ living room

2 paturi

Acest apartament modern şi spaţios cu 2 camere de închiriat pe zi (suprafaţa totală – 82 m2) este amplasat în centrul Chişinăului într-o clădire nouă pe strada Anestiadi 8, doar la un bloc distanţă de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare. Veţi rămîne plăcut surprinşi de acest apartament luxos şi încăpător, ce vă garantează confort şi tihnă.

În apartament este un climatizor şi doua televizoare moderne, la care puteţi privi sute de posturi TV, vă oferim Wi-Fi rapid (pînă la 20 mb/s). În bucătărie veţi găsi absolut tot de ce este nevoie, inclusiv şi un cuptor cu microunde şi tot setul de veselă indispensabil. Dacă aţi decis să închiriaţi un apartament pentru cîteva zile, la sigur veţi avea nevoie şi de maşina de spălat pe care v-o oferim spre folosinţă. Din partea noastră vă garantăm întotdeauna ştergare curate şi proaspete.

Remarcăm că blocul se află pe un teritoriu închis, unde este şi o zonă de parcare cu supraveghere video şi un teren mare de joacă pentru copii.

În apropierea clădirii se găsesc cîteva supermarketuri, numeroase cafenele şi restaurante, bistro şi pizerii, precum şi centrele comerciale şi de agrement GrandHall/BabyHall şi Atrium. Datorită amplasării reuşite a acestui apartament în Chişinău dat în chirie pe zi fără intermediari, vă veţi deplasa fără dificultate la orice punct din Centru sau din alte raioane ale capitalei.

Grăbiţi-vă să închiriaţi! Apartamentul se bucură de un mare interes din partea clienţilor noştri permanenţi.

Numărul camerelor: 2

Numărul de locuri: 1-4

Adresa:  bloc rezidenţial nou pe strada Anestiadi 8 (alături de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Etaj: 1

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Este

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-Fi gratuit (20 mb/s).

Maşină de spălat: Este

Cuptor cu microunde: Este

TV: cîte unul în fiecare cameră, 120 de posturi TV.

Veselă: Este absolut totul.

Bronaţi din timp şi întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

În caz că acest apartament este ocupat, cel mai des clienţii noştri preferă apartamentul în chirie zilnică în Chişinau  ID 053.