FAQ (Întrebări frecvente)

Sîntem bucuroși să vă anunțăm că la finele anului 2019 Apartment.md a primit înaltul calificativ 9,0 de la oaspeții, care au rezervat locuințe pe Booking.com! La capitolul preț/calitate aceasta este una dintre cele mai înalte calificative printre ofertele din Chișinău. Este pentru al treilea an consecutiv, cînd Apartment.md primește de la Booking.com nota 9 și mai mult!

FAQ despre chiria apartamentelor în Chișinău pe Apartment.md

- Sînteţi intermediari?

– Nu, nu sîntem intermediari. Este afacerea noastră de familie. Toate apartamentele pentru chirie ne aparţin sau sînt închiriate la rîndul nostru pe un termen îndelungat. Astfel, nu achitaţi suplimentar comisioane exagerate agenţiilor care stabilesc de la 25% la 80% plăţi adiţionale.

- Cum pot rezerva sau închiria un apartament în Chişinău?

– Este necesar să expediaţi un mesaj la adresa electronică info@apartment.md sau să telefonaţi la numărul de contact +373 799-4141-9 şi să indicaţi numărul apartamentului pe care îl doriţi, data sosirii şi numărul de zile pe care intenţionaţi să le locuiţi în apartamentul dat.

- Trebuie să achit un avans pentru a rezerva apartamente in Chişinău?

– Noi nu pretindem obligatoriu un avans şi vă credem pe cuvînt. Dacă ne garantaţi venirea dumneavoastră la rîndul nostru, vă garantăm rezervarea unui apartament în chirie Chişinău. Sîntem pe piaţă din anul 2003 şi încă nimeni nu a rămas fără locuinţă odată venit în ţară -) Însă un mic avans vă va permite să fiţi mai liniştiţi şi dumneavoastră şi noi.

- Oferiţi reduceri?

– Da. Dacă locuiţi mai mult de 7 zile, reducerile încep de la 10% şi mai mult.

- Trebuie să achit suplimentar pentru energia electrică, încălzire, Internet şi alte facilităţi?

– Nu. Pentru chiria a apartamentelor în Chişinău nu achitaţi facturile pentru serviciile comunale.

- Am nevoie de a închiria mai multe apartamente şi toate să fie aproape. Îmi puteţi propune ceva? Şi pot beneficia de o reducere în acest caz?

– Da. Toate cele 10 apartamente ale noastre se află la o distanţă de 1-2 minute unul de altul. Unele apartamente se află pe aceeaşi scară sau chiar la acelaşi etaj. Vă vom oferi reducere – aceasta depinde de numărul zilelor şi a apartamentelor închiriate.

- Asiguraţi transportul de la aeroport şi invers?

– Oferim acest serviciu contra unei sume suplimentare. Acest serviciu trebuie indicat din timp.

- Îmi doresc să închiriez un apartament în Chişinău pentru o zi sau mai multe. Va trebui să gătesc, voi avea la îndemînă veselă şi toate cele necesare pentru gătit?

– Da, este absolut totul: veselă, tigăi, cratiţe, aragaz şi chiar soluţii pentru spalat vesela.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți