Preț: 55€ / noapte
Apartment ID: 061.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-6 persoane

2 camere
+ living room

2 paturi
+ 1 canapea

Doritorilor de a lua în chirie zilnică un apartament spaţios cu trei camere în centrul Chişinăului cu o suprafaţă de 102 m2 fără intermediari, vă recomandăm această opţiune. Apartamentul este amplasat foarte comod în apropierea bulevardului Ştefan cel Mare, fiind totodată situat în spatele altor blocuri locative, care împiedică pătrunderea zgomotului şi forfotei stradale.

Apartamentul are о cameră de zi spaţioasă şi 3 balcoane largi, unde veţi savura caldele nopţi de vară. Căminul electric va crea o atmosferă agreabilă – nu este doar plăcut la vedere, dar şi vă încălzeşte. Două climatizoare, televiziune prin cablu, internet Wi-Fi gratuit şi rapid, maşină de spălat, cuptor cu microunde şi altă tehnică de uz casnic vă vor permite să trăiţi în confort. Avem 2 grupuri sanitare cu cabină de duş, bideu şi o cadă comodă.

Datorită celor trei camere, în apartament pot fi cazate lejer pînă la şase persoane. Ele pot beneficia de numeroasele cafenele aflate prin preajmă, de restaurante, pizerii, supermarkete, precum şi centrele comerciale Atrium şi GrandHall, la care ajungeţi în doar 5 minute pe jos.

Blocul locativ nou se află pe un teritoriu închis. Scara şi zona de parcare din ogradă sînt dotate cu camere de supraveghere video. Pentru copii este un imens teren de joacă, care poate fi urmărit de la fereastra acestui apartament cu 3 camere pentru chirie în Chişinău.

Appartament ChisinauDacă închiriaţi o dată apartamentele noastre, la sigur veţi dori să reveniţi numai la noi! :)

Numărul camerelor: 3

Numărul de locuri: 1-6

Adresa:  strada Anestiadi 8, bloc locativ nou (mai jos de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Suprafaţa: 102 m2

Etaj: 9

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Este, 2 la număr

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-Fi rapid (pînă la 100 mbps).

Televiziune prin cablu: 2 televizoare, 120 de posturi TV.

Maşină de spălat: Este

Cuptor cu microunde: Este

Veselă:  Este absolut totul.

Balcoane: 3

Este posibilă întîlnirea la aeroport. Concretizaţi din timp.

ЗАБРОНИРОВАТЬ СЕЙЧАС
оплатить при заезде

Mai aveţi nevoie de un alt apartament cu 3 camere? În scara vecină vă propunem în chirie apartamentul superb şi spaţios ID  062 la acelaşi preţ.