Preț: 35€/noapte
Apartment ID: 065.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-2 persoane

1 cameră
+ living room

1 pat

Acest apartament cu o cameră pentru chirie zilnică se află într-un bloc locativ nou din centrul Chişinăului, amplasat în spatele hotelului «Naţional». Un apartament stilat şi spaţios de tip «Studio», dotat cu iluminare diferenţiată, este conceput pentru două persoane, care vor fi cazate aici foarte confortabil

Chisinau 3 room aparment Acest apartament spaţios la sigur vă va satisface prin confortul său. Sunaţi, scrieţi, bronaţi!

Bucătăria integrată este dotată cu toată tehnica şi vesela necesară. Datorită reconstrucţiei, apartamentul este împărţit în două zone — un dormitor separat cu un dulap integrat şi o cameră de zi, dotată cu o canapea enormă şi două fotolii din piele naturală. Pentru un trai comod sînt oferite un climatizor, internet rapid Wi-Fi, o plasmă mare şi multe altele. În ograda de tip închis este o parcare şi supraveghere video.

Numărul camerelor: 1

Numărul de locuri: 1-2

Adresa:  Anestiadi, 8 (un bloc locativ nou mai jos de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Etaj: 10

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Este

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-Fi cu viteză de 100 mbps (gratuit)

Maşină automată: Este

Cuptor cu microunde: Este

TV: 120 de posturi de televiziune.

Veselă:  Este absolut totul.

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

Un detaliu curios: În scara dată şi în scara alăturată a acestui bloc mai avem cîteva apartamente in chirie Chişinău. Va fi foarte comod în cazul în care aveţi nevoie să închiriaţi mai multe apartamente.