Preț: 35€ / noapte
Apartment ID: 159.

Apartament cu 1 camera în Chişinau
1-4 persoane

2 camere

2 paturi

Un alt apartament în chirie cu două camere situat cu un bloc mai jos de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare. Reparaţia proaspătă de ultimă generaţie şi toate condiţiile necesare unui trai confortabil, la sigur vor adeveri alegerea dumneavoastră.

Aici pot fi cazate confortabil pînă la 4 persoane – într-o cameră este amplasat un pat mare, iar în alta găsiți o canapea de colț. Deasemenea, în fiecare cameră este cîte un televizor LCD, iar în una dintre ele şi un climatizor. Pretutindeni mobila este nouă. Internet? Wi-Fi nelimitat cu viteza de 100 mbps la sigur vă va bucura. Veniţi la Chisinau iarna? Avem în apartament pentru dumneavoastră încălzire autonomă.

În apartament este toată vesela necesară pentru a găti bucate desinestătător, frigider, cuptor cu microunde, deasemenea uscător de păr, fier de călcat, aspirator.

Avantajul de bază al apartamentului constă în amplasarea acestuia. Practic la o distanţă de cîteva minute de mers pe jos se regăsesc două centre comerciale şi de agrement precum GrandHall şi Atrium, două supermarketuri, numeroase cafenele, bistro, pizerii şi restaurante. În spatele blocului – cafeneaua Blinoff vă propune cele mai apetisante clătite.

Încă mai staţi pe gînduri? Rezervaţi apartamentul fără avans şi vă veţi convinge personal cînd ne veţi vizita.

Numărul camerelor: 2

Numărul de locuri: 1-4

Adresa: strada Ismail 84.

Etaj: 3

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Da

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-FI gratuit, 100 mbit/sec

Cuptor cu microunde: Este

Maşină de spălat: Yes

Veselă: Este absolute totul

Televiziune prin cablu: 2 TV, 115 posturi de televiziune

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

REZERVAȚI ACUM
plătiți cînd veniți

Un detaliu curios. Acest apartament cu 2 camere cu euroreparaţie se află la acelaşi etaj ca şi apartamentul cu o cameră în Chişinău cu ID 160. Dacă faceţi deplasarea cu o companie voluminoasă sau cu un partener de afaceri, această particularitate a amplăsării locuinţelor poate fi un factor decisiv în alegerea pe care o faceţi.