Acest apartament cu o cameră din centrul Chişinăului este situat într-un bloc locativ nou de pe strada Anestiadi, la o distanţă minimă de bulevardul Ştefan cel Mare şi traversează strada Ismail. Blocul este dotat cu o curte închisă, parcare, teren mare de joacă pentru copii, camere video în scară şi în curte. În nemijlocita apropiere de acest bloc locativ se află cafenele şi restaurante, precum şi mai multe centre comerciale şi de agrement ale Chişinăului.

Acest apartament spaţios pentru chirie în Chişinău cu o suprafaţă de 54m2 are o planimetrie individuală, cu reparaţie şi iluminare originale, ferestre franceze. Aici pot locui confortabil 3 oameni, iar la necesitate se poate caza şi a patra persoană. Veţi primi plăcere de la odihna la balconul nostru mare cu o suprafaţă de 17m2. Apartamentul este dotat cu toată tehnica de uz casnic necesară, LCD televizor, Wi-Fi internet rapid (gratuit), încălzire autonomă, climatizoare, maşină de spălat şi alte lucruri necesare unei vieţi moderne.

Puncte de reper a locaţiei apartamentului: centrele comerciale şi de agrement Baby Hall, Grand Hall, Atrium, karaoke Vivaldi, cafeneaua Jiraffe, magazinul Maraton, Moldtelecom, hotelul Best Western (fostul hotel Flowers).

Квартира в Кишиневе посуточноVă aşteaptă confortul atmosferei casnice. Veţi mai reveni neapărat la noi!

Numărul de locuri: 1-4

Etajul: 6

Adresa: strada Anestiadi 8, bloc locativ nou (intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare).

Euroreparaţie: Da

Climatizor: Da

Încălzire autonomă: Este

Internet: Wi-Fi rapid (gratuit).

Maşină automată: Este

Cuptor cu microunde: Este

Veselă: Este absolut totul

TV prin cablu: 120 de posturi, diverse limbi.

Preţul: 25 euro pe zi (de la 8 zile în sus– reducere 10%).

Este posibilă întîlnirea la aeroport pentru o plată suplimentară.

Majoritatea oamenilor preferă un apartament în chirie în Chişinău, în schimbul hotelurilor. Motivul este simplu – pentru un preţ mai mic, ei primesc mai mult confort. Însă numai în cazul în care la închirierea apartamentului nu participă şi intermediarii.